galet.


Alltså om jag bara kan få nudda honom så kan jag dö sedan. Sedan är jag nöjd med livet. Eller ja, nästan så i alla fall. Galet snygg är han och är en sådan grym skådespelare. Loooove.

P A L E F A C E


Satan va blek jag ser ut. Woho! Shortsen är avklippta jeans från bikbok, linne från cubus, skjorta h&m, jacka jofama by kenza, väska tiamo, skor converse. Ring cocoo och weekday.

MÅSTE ÄTA NÅGOT, svinhungrig.

H A L L Å



Hallååå! Åh är helt slut. Väckarklockan ringde 05:30 imorse, det sved.. Dock hade jag bara en lektion idag så jag slutade klockan tio i tolv. Åkte hem. Började plugga på min första läxa. Engelska läxa. Vi skulle läsa en novell och sedan skriva en personbeskrivning om en av karaktärerna. Snaaark. Somande tre eller fyra gånger under tiden jag läste. Oups. Hade en dröm. Jag drömde att jag satt bakom Elias på motorcykeln och somnade, så jag hängde bakom mc´n och kunde inte vakna. Så jag kunde inte heler vakna upp ut min dröm. Låg helt spänd och försökte vakna haha. Skumt värre! Nu sitter jag och lyssnar musik på högsta volym, som vanligt, stackars familj. Men livet är ju en fest! Visst? Nu ska jag faktiskt gå ner och käka något. Puss på er. Hörs säkert imorgon!

Outfit - fredags.


Förlåt för de otroligt dåliga bilderna, är tagna med luren. Hade inte med mig kameran. I alla fall, skor från vagabond, jeans från weekday, linne från bikbok, halsband från glitter (tror jag), jacka från jofama by kenza. Ringar från cocoo och Gina. Puss och Godnatt.

Min helg.




min för- och varmrätt från i lördags. Efterrätt äter jag inte... så ofta.. bilderna är tagna med skitiphonekameran, förlåt.

Hej!! Hur är läget? Själv mår jag bra, börjar bli lite småtrött. Men inte tillräckligt för att kunna sova. Kan ju berätta om min helg som vart halvseg. I fredags var jag ledig från skolan, som jag kommer vara enligt mitt shema i 9 veckor nu. På min lediga dag sov jag för det mesta. Kul tjej hej! På fredagskväll var jag på släktmiddag hos min moster i stan. Mysigt! Senare drog jag ut och träffade lite vänner. Gick hem tidigt och sov för på lördagmorgon skulle jag upp tidigt. Mamma, pappa, lillkusinen, moster och Sandra åkte till Saltsjöbaden med båten för att fira mosters och kusinens födelsedagar. Vi käkade på någon fin och mysig restaurang där. Sedan drog de ut och söööp (skämt osido) medans vi andra dansade loss i vår lyxyacht så hela hamnen vaknade.. Sedan kollade jag och Sandra film halva natten. Sedan sov vi bort halva söndagen, ja idag alltså, men åååh orkar inte skriva mer just nu. Nu blev jag trött faktiskt. Sovgott. Puss och Kram.



Däckat.




Ett kort filmklipp från idag.


Outfiten för den roliga dagen.


Tröjan är från bikbok, jeans från bikbok, jacka från jofama by kenza, väska tiamo, halsduken är från indiska trooor jag (det var länge sedan jag köpte den). Skor converse, Ringar från bikbok, cocoo och ginatricot.


Mot skolan.


Nu drar jag till skolan. Går till halv fem idag. Segt. Men har ju fått en skön sovmorgon! Nu måste jag springa till bussen. Puss

Dåligt ljus.


Dagens oufit. Var ju svinkallt imorse  så tog min nya stickade tröja. Den är från cubus tror jag, och är marinblå. Men det är så dåligt ljus på bilderna så det synns ju inte riktigt. Jeansen är från cheepmonday, väska tiamo, jacka jofama by kenza, skor vagabond. Nu ska jag sova. Är så otroligt trött och seg. Håller på att bli sjuk också. Hostar och skit. Aja, godnatt då! Puss.

Om mitt gymnasium.

Fick en kommentar av en tjej som ville höra lite om mitt gymnasium. Och självklart kan jag berätta lite.

Jag går i Mediagymnasiet, MG som man kan kalla skolan också. Det är verkligen ett jättefräsht gymnasium. Jättefina lokaler och bra cafeteria/matsal. Lärarna verkar väldigt bra också. Jag går en estetisk linje med inriktning media. Då läser jag foto, film, tv, webb, och lite annat skoj. Första året läser jag alla mediaämnerna. I tvåan sen ska jag välja vad jag vill fördjupa mig i, tex foto. Så nu i ettan ska jag alltså prova på alla ämnerna och se och känna vad jag vill plugga sedan. Tv-produktion verkar as roligt, foto också! Vi får se vad det blir! Varför jag valde Media vet jag faktiskt inte. Har/hade väll inte tänkt att jobba med det men.. Vi får helt enkelt se. Kommer förmodligen plugga vidare efter gymnasiet på något vettigt. Ärsch, vem vet, jag kanske kan bli stenrik på tvproduktion av något slag. Haha. Visst? Man måste ju hoppas i alla fall. Huvudsaken är att man har roligt. Jag kommer ha jätteroligt de här tre åren. Det tror jag verkligen. Jag trivs i min klass också. Ett gäng härliga männsikor. Vi är väldigt blandat, olika stilar och personligheter och det är spännande. Ja, vad mer kan jag säga. Finns inte mycket mer att säga. Imorgon är en ny skoldag och jag ser fram emot det. Nu ska jag ner till mamma o pappa. Puss på er.


Haha en lite skum lektion i morse. Varför inte liksom?

Min dag.





           


Hejhej! Idag har det varit en lång dag, egentligen inte men vi har blivit så bortskämda med jättekorta dagar så två lektioner och en mentorstid kändes mycket idag. Första lektionen var media kommunikation, då fick vi sitta och måla hejvilt på ett långt papper. Vi fick inte tänka något eller ha någon ide, bara måla på hur som helst. Jag undrar varför vi skulle göra den, menmen. Jag hade även matteprov idag som gick asbra. Blev jätteglad för jag klarade faktist allt. Skönt. Jag har ätit två lunchar idag, åt nuggets på donken, ALDRIG MER DONKEN! Det var en engånsföreteelse. Efter skolan åt jag en till lunch med bästis inne i Forum. En jättegod sallad. Träffade även på två vänner i Forum, Ebba och Bella. Roligt att se dom. Vi kommer säkert luncha tillsammans ibland då dom också går i gymnasium i Nacka. Nu ska jag ner och däcka i soffan. Skönt. Är helt slut. Just det, jag köpte även en mysig stickad tröja idag. Den kommer såklart också upp här på bloggen inom en snar framtid. Nej men puss på er. Vi hörs.

Dagens outfit.


Leggins från bikbok, skor converse, tröja h&m, jacka jofama by kenza, väska Tiamo, Ring weekday och halsband från glitter.


Min fina.




Haha, älskar min snygga min.

När alla barnen är ute och har roligt sitter Amanda hemma och lyssnar på djup musik. Jag kollar även på sommarbilder och får damp över att det är slut. Men jag har haft otroligt roligt, särskillt nu på slutet av sommarlovet. Pusss och godnatt på er.

Hårdare brud får man leta efter.




Min snyggasnygga Joline!

Hej! Började skolan 11:50 idag. Vi var på diecelverksdagen i Sickla för en klassdag. Gjorde olika övningar för att lära känna varandra bättre osv. Vi fick måla och göra film också. Rätt skoj. Ikväll ska jag bara sitta hemma och deeega. Så tråkigt så jag får panik. Alla ska ut och röja och ha roligt. Men jag ska upp 07:30 imorgon för jag ska träna innebandy hela dagen. Samma sak på söndagsmorgon. Det ska bli kul att träna men vill ju ut också. Får ligga hemma och snacka i telefon med alla roliga människor som är där ute. Ååååh får panik, blir så rastlös. Ska fan gå ut på en promenad eller något. Woho. Puss hej!

F U C K Y O U


N Ö R D



Bara en bild från imorse. Nu ska jag ner och glo tv tills jag somnar. Vaknar. Går och lägger mig.


Glo tv.


Myskläder på!

Hej. Trött trött trött tjej här! Började skolan tio i tolv idag så borde inte vara trött eftersom jag fick en bra sovmorgon. Chill! Ikväll ska jag bara ligga framför tv, käka morötter och gurka med mindre onyttig dip. Jag ska ladda inför en till skoldag imorgon. Då ska vi till något ställe på utflykt. För att lära känna klassen osv. Fan nu är livet asspännande och annorlunda. Jag trivs. Kommer somna tidigt ikväll känner jag, är som sagt trött som tusan. Just nu sitter jag och lyssnar på calmdownlistan på spotify och döööör. Puss på er! Vi hörs.

Mycket man vill ha.



Det är mycket man vill ha. Ett sommarlov med sol och värme till tack! Gärna lite färg på benen igen också, tack!


Första dagen i skolan.

Gaah va fräsh skola mediagymnasiumet är alltså! Hej föresten! Läget? Själv är läger ovanligt bra faktiskt. Idag var första dagen på nya skolan. Jag fick träffa min klass och vi körde namnlekar och sånt. Sedan kollade vi runt och lärde oss hitta på skolan. Så otroligt fina och fräsha lokaler. Vi ska om någon vecka få varsin dator också, värd 13 000. niiiiice! Jag är galet taggad på skolan nu faktiskt, ska vara grym. Och gissa vad? Jag är helt ledig på fredagar, för min klass har bara en lektion då och det är språk, spanska tyska franska, men jag har valt bort det så då får jag vara ledig. Galet skönt. Lång helg!! Nu ska jag ner och käka. Sen ska jag mäcka motorcykel med pappa. Sen ska jag åka in till stan och möta Elias och Pontus. Puss på er.




Just nu.


Jag just nu, osminkad, trött, halvnervös inför imorgon då första skoldagen på gymnasiumet är, hungrig, sittandes i min säng, musiken är på såklart, planerande, tvingad att städa rummet av mig själv, ännu mer hungrig, hungrigare. Nej måste ner och se till att mor min lagar någon god middag. Ja nu när skolan börjar kommer jag ju säkert blogga bättre, för det är så mycket nytt och skriva om. Åh det ska bli så spännande, är otroligt taggad. Jag ska vara grym. Fan va grym jag ska vara i skolan. Rik ska jag bli också. Nej nu måste jag springa. Pussss


kan inte somna.


Fuck off



Jag upptaderar bättre än annan dag. Nu ska jag vara barnvakt och se på film. Puss och Kram.

6



Hej!! Just nu ligger jag och ser en usel film på sexan. Jag somande efter middagen och vaknade nu. Skitjobbigt. För pigg för att sova, men för seg och trött för att hitta på något. Imorgon är det fredag och då ska jag vara med frugan. Vi hittar säkert på något skoj, som vanligt. Nu ska jag kolla på den usla filmen. Vi hörs imorgon. Puss

Ruskigt lik min fader.


Den här snubben är ruskigt lik min far, på våran grannparkering också. Jag önskar faktist att det var han. Coolt!


Vagabond




Nya skorna. Jättenöjd! Nu måste jag krya på mig. Puss

Kiss me hard, cause this will be the last time.



:Me by Sandra.

Tja! Jag har inte fått tillbaka min röst ännu så jag får ta det lugnt hemma ikväll igen. Jimmy kommer förbi sen och flashar lite med bilen. Grabben har ju nyss tagit körkort så. Sedan får vi se vad vi hittar på. Just nu sitter jag och kollar Simpsons och knarkar halstabletter. Imorse när jag skulle dricka te, för halsen, så fanns det inga stora koppar rena. Så jag tog en 0,5 liters ölglas (eller något sång) och drack hur mycket te som helst. Det var bra för halsen i alla fall. Nu ska jag koppla in datan till mina högtalare och lyssna på mysigt, högt. Puss och Kram.


I`M BORED








Godnattttt

Nu ska jag sova och bli frisk så jag kan hitta på något roligt imorgon. Hatar att sitta hemma och dega. Fast ikväll hade jag underbart sällskap. Line och Joline var här och vi såg film och käka popcorn. Jag har tappat rösten helt nu, stum. Line är också lite småsjuk så vi behövde vila ikväll. Hoppas hoppas det blir fint väder snart igen, alltså sådär jättevarmt. Men det kanske är slut med det nu.. nej ursch. Nu sover jag istället. Sovgott. Hörs imorgon!

En bild på min fruga.



En bild som är tagen med sopiga iphonekameran. Här sitter vi i alla fall på Pong och käkar favoritmaten. Thai!

NYA PRYLAR










Väskan är ifrån Tiamo. Stickad tröja från Salt. Skor från Vagabond. Vit tröja (som ser ut som en pyamas på bilden, men den är fin på!) från Weekday. Halsband från Glitter.

black and white.


Gårdagens oufit. Linne från cubus tror jag. Jeans cheepmonday, väska lillasyrrans, jacka jofama by kenza, skor converse. Ringar från weekday och bikbok.

Hej!! Igår var jag på i stan med bästis. Vi kollade på Prideparaden. Åh va alla är fina, alla transor alltså. Haha!  När vi kollat klart på paraden så shoppade vi galet. Jag köpte nya skor, väska, och två tröjor och ett halsband. Visar senare. Sedan gick vi till vårat favorit ställe. Thairestuarangen Pong på drottninggatan. Så otroligt gott!! Nu ropar mamma fan, måste springa dit. Pusssss. Hörs mer senare.

sovgott.



Nu ska jag strax sova. Har inge spännande att skriva. Sovgott sötnosar. Vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis är på topp!

P E R S O N L I G T



V Ä D R E T



Tjena! Jag har gått och blivit sjuk, eller i alla fall halvsjuk. Har ont i halsen och är trött. Får bli en hemmakväll för mig ikväll. Trist!! Men imorgon är jag säkert på topp igen. Förhoppningsvis. Igår var jag med en kompis. Vi gick först en promenad, käka glass och snacka skit. Sen hängde vi här. Nej, har inget roligt att skriva. Ska faktist sova lite middag nu. Sköönt. Puss på er!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus